Fiat Ritmo 2008-2010

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Fiat Ritmo 2008-2010

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i fælgen, så stålfælgen kan påsættes korrekt. På Fiat Ritmo et krydsmål på 4x98. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, mens 98 angiver antallet af mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Når man skal montere nye dæk på autobilen, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at købe de første og de bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan tåle, hvor store fælge man skal købe, endvidere antallet af bolte der skal være i hjulet.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at stålfælgen på automobilen vil komme til at påfører bilens yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. målet beretter om, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, alufælgen sidder. Afhængigt af hvilken motor typen dit køretøj har, er ET-målene også afvigende. De er de mellem 41 - 45. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at dækket kommer til at berører inderskærmen.

For at få din Fiat Ritmo til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt rette stålfælge på din bil.

På den måde finder du de rette fælge

Der er en del forskellige info på fælge, man bør tage højde for, hvis overvejer nye alufælge på sin bil. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt automobilen må fremføres med de påsatte fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed køretøjet kan køre. Din bil må altså ikke køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, er der afvigelser på, hvor stærkt den må køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.