Fiat Panda Cross 2014-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
0.9i TurboI289Benzin4M12 x 1.254x9824 - 30
Vi anbefaler at du køber dæk og fælge hos Dækbutikken.dk - besøg dem her
1.3DI479Diesel4M12 x 1.254x9824 - 30
Motor Type: 0.9i TurboVærdi
MotorI2
Hestekræfter89
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål4x98
ET mål mellem24 - 30
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 1.3DVærdi
MotorI4
Hestekræfter79
BrændstofDiesel
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål4x98
ET mål mellem24 - 30
Fiat Panda Cross 2014-2020

For at få dit køretøj til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få sat de helt korrekte alufælge på din automobil.

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at fælgen på køretøjet kommer til at påfører bilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et u-korrekt mål. målet indikerer, afstanden fra automobilens skærmkant, hjulet sidder. Afhængigt af hvilken motor typen din Fiat Panda Cross har, er ET-målene også afvigende. De er de mellem 24 - 30. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at alufælgen kommer til at berører yderskærmen.

Når man overvejer motering af nye dæk på sin slæde, bør man være obs på, ikke kun at investere i de første og de bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan holde til, hvor store fælge man vil handle, og så hvor mange bolte der skal anvendes i hjulet.

På den måde finder du de rigtige alufælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt køretøjet må fremføres med de monteret hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed bilen må fremføres med. Din Fiat Panda Cross må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Fiat Panda Cross har, er der afvigelser på, hvor stærkt den må fremføres med og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der er mange forskellige hjuldata, man bør tag med i beregninger, hvis man skal have nye eller brugte fælge på sin bil. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste stålfælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i alufælgen, så dækket kan påsættes korrekt. På det her køretøj et krydsmål på 4x98. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte fælgen har, mens 98 angiver antallet af mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.