Fiat Barchetta 1995-2005

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.8iI4130Benzin4M12 x 1.254x9832 - 37
Motor Type: 1.8iVærdi
MotorI4
Hestekræfter130
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål4x98
ET mål mellem32 - 37
Fiat Barchetta 1995-2005

Krydsmål på din Fiat Barchetta?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal huller i alufælgen, så stålfælgen kan påsættes korrekt. På dette køretøj et krydsmål på 4x98. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte alufælgen har, imens 98 angiver antallet af mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Med henblik på at få din bil til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du studere hjuldataene til enhver detalje, så du kan få monteret de korrekte hjul på dit køretøj.

Således finder du de rette stålfælge

Der er en del forskellige data på alufælge, man alle skal tage højde for, hvis man skal have brugte alufælge på autobilen. Med en din Fiat Barchetta er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt bilen har lov til at køre med de påsatte dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på gummiet, ikke bliver lavere end den højeste hastighed køretøjet kan køre. Dit køretøj bør altså ikke køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din Fiat Barchetta har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

I visse tilfælde kan man komme udfor, at dækket på automobilen kommer til at ramme automobilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket ikke passer, men kan være resultatet af et afvigende ET mål. målet indikerer, afstanden fra køretøjets yderskærm, dækket sidder. Afhængigt af den motor typen din bil har, er ET-målene også afvigende. De er de mellem 32 - 37. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at rammer inderskærmen.

Ved montering af brugte hjul på autobilen, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke kun at investere i de første og bedste. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man vil investere i, samt antallet af bolte der skal placeres i hjulet.