DS DS 3 Crossback 2018-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.5 BlueHDi 100I499Diesel55x108 - 0
Motor Type: 1.5 BlueHDi 100Værdi
MotorI4
Hestekræfter99
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelse
Krydsmål5x108
ET mål mellem - 0
DS DS 3 Crossback 2018-2020

Sådan finder du de rette hjul

Der findes rigtig mange variationer på info på fælge, man alle bør tag med i beregninger, hvis overvejer brugte fælge på autobilen. Med en din DS DS 3 Crossback er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt køretøjet har lov til at køre med de monteret dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på dækket, ikke er mindre end den højeste hastighed køretøjet må køre. Dit køretøj bør altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, er der forskel på, hvor stærkt den kan køre og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Det korrekte ET mål er vigtigt

I visse tilfælde kan man komme udfor, at hjulet på automobilen kommer til at skrabe mod bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at hjulet er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et forkert ET mål. målet indikerer, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, alufælgen sidder. Afhængigt af hvilken motor typen dit køretøj har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet ligger de mellem - 0. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at skrabe mod skærmen.

Hvilket krydsmål på din DS DS 3 Crossback?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i dækket, så fælgen kan monteres korrekt. På dette køretøj er krydsmålet 5x108. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 108 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

For at få din bil til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få sat de rette alufælge på din automobil.

Ved montering af brugte dæk på autobilen, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at købe de første man finder. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan tåle, hvor store fælge man vil købe, og så hvor mange bolte der skal placeres i fælgen.

Reperationer på en DS DS 3 Crossback 2018-2020

DS DS 3 Crossback Affjedring / støddæmpereDS DS 3 Crossback AirconditionDS DS 3 Crossback Anhængertræk
DS DS 3 Crossback BatteriDS DS 3 Crossback BilplejeDS DS 3 Crossback Bremser
DS DS 3 Crossback Dæk & hjulDS DS 3 Crossback DækopbevaringDS DS 3 Crossback Elektrisk arbejde
DS DS 3 Crossback FejlsøgningDS DS 3 Crossback Firehjulsudmåling / Sporing af bilDS DS 3 Crossback Fælge
DS DS 3 Crossback GearkasseDS DS 3 Crossback KoblingDS DS 3 Crossback Lak- og malerarbejde
DS DS 3 Crossback MotorDS DS 3 Crossback OlieskiftDS DS 3 Crossback Pladearbejde (buler m.m.)
DS DS 3 Crossback RustarbejdeDS DS 3 Crossback ServiceeftersynDS DS 3 Crossback Skadesarbejde
DS DS 3 Crossback Stenslag & rudeskiftDS DS 3 Crossback StyretøjDS DS 3 Crossback Syn & klargøring
DS DS 3 Crossback Tandrem/kædekitDS DS 3 Crossback UdstødningDS DS 3 Crossback Undervognsbehandling