Datsun on-DO 2014-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.6iI486Benzin4M12 x 1.254x9835 - 35
Motor Type: 1.6iVærdi
MotorI4
Hestekræfter86
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål4x98
ET mål mellem35 - 35
Datsun on-DO 2014-2020

På den måde opdager du de korrekte fælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt automobilen har lov til at fremføres med de monteret hjul. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på dækket, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed automobilen må køre. Din Datsun on-DO bør altså ikke køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor din Datsun on-DO har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der er en del variationer på hjuldata, man alle skal tage højde for, hvis man skal have nye alufælge til autobilen. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

I visse tilfælde kan man komme udfor, at hjulet på køretøjet kommer til at ramme automobilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et afvigende ET mål. ET målet indikerer, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, hjulet er placeret. Afhængigt af den motoren din bil har, er ET-målene også forskellige. De ligger de et sted mellem 35 - 35. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at hjulet {kommer til at rammer yderskærmen.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste stålfælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i stålfælgen, så hjulet kan monteres rigtigt. På den her bil et krydsmål på 4x98. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, imens 98 angiver antallet af mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

I forbindelse med at få dit køretøj til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher data på fælgene til punkt og prikke, så du kan få sat de helt rette dæk på din bil.

Ved montering af brugte eller nye fælge på autobilen, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at handle de første man finder. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man vil købe, endvidere hvor mange bolte der skal placeres i fælgen.

Reperationer på en Datsun on-DO 2014-2020

Datsun on-DO Affjedring / støddæmpereDatsun on-DO AirconditionDatsun on-DO Anhængertræk
Datsun on-DO BatteriDatsun on-DO BilplejeDatsun on-DO Bremser
Datsun on-DO Dæk & hjulDatsun on-DO DækopbevaringDatsun on-DO Elektrisk arbejde
Datsun on-DO FejlsøgningDatsun on-DO Firehjulsudmåling / Sporing af bilDatsun on-DO Fælge
Datsun on-DO GearkasseDatsun on-DO KoblingDatsun on-DO Lak- og malerarbejde
Datsun on-DO MotorDatsun on-DO OlieskiftDatsun on-DO Pladearbejde (buler m.m.)
Datsun on-DO RustarbejdeDatsun on-DO ServiceeftersynDatsun on-DO Skadesarbejde
Datsun on-DO Stenslag & rudeskiftDatsun on-DO StyretøjDatsun on-DO Syn & klargøring
Datsun on-DO Tandrem/kædekitDatsun on-DO UdstødningDatsun on-DO Undervognsbehandling