Datsun mi-DO 2014-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.6iI486Benzin4M12 x 1.254x9835 - 35
Motor Type: 1.6iVærdi
MotorI4
Hestekræfter86
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål4x98
ET mål mellem35 - 35
Datsun mi-DO 2014-2020

Det rigtige ET mål er meget afgørende

I visse tilfælde kan man komme udfor, at dækket på bilen kommer til at ramme bilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at hjulet er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et afvigende mål. ET målet viser, afstanden fra automobilens skærmkant, alufælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motoren dit køretøj har, er ET-målene også forskellige. De er de et sted mellem 35 - 35. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at alufælgen {kommer til at rammer yderskærmen.

Sådan finder du de rette dæk

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt køretøjet har lov til at fremføres med de påsatte hjul. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på gummiet, ikke bliver mindre end den højeste hastighed automobilen kan køre. Din bil bør altså ikke køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Der findes en del forskellige informationer på alufælge, man alle bør tage højde for, når man skal have nye alufælge på autobilen. Med en din bil er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Ved montering af brugte eller nye hjul på sin bil, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at købe de første og bedste. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan holde til, hvor store fælge man bør købe, og så hvor mange bolte der skal placeres i fælgen.

Med henblik på at få din bil til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt korrekte alufælge på din slæde.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i fælgen, så dækket kan påsættes rigtigt. På Datsun mi-DO er krydsmålet 4x98. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte fælgen har, mens 98 angiver antallet af mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.

Reperationer på en Datsun mi-DO 2014-2020

Datsun mi-DO Affjedring / støddæmpereDatsun mi-DO AirconditionDatsun mi-DO Anhængertræk
Datsun mi-DO BatteriDatsun mi-DO BilplejeDatsun mi-DO Bremser
Datsun mi-DO Dæk & hjulDatsun mi-DO DækopbevaringDatsun mi-DO Elektrisk arbejde
Datsun mi-DO FejlsøgningDatsun mi-DO Firehjulsudmåling / Sporing af bilDatsun mi-DO Fælge
Datsun mi-DO GearkasseDatsun mi-DO KoblingDatsun mi-DO Lak- og malerarbejde
Datsun mi-DO MotorDatsun mi-DO OlieskiftDatsun mi-DO Pladearbejde (buler m.m.)
Datsun mi-DO RustarbejdeDatsun mi-DO ServiceeftersynDatsun mi-DO Skadesarbejde
Datsun mi-DO Stenslag & rudeskiftDatsun mi-DO StyretøjDatsun mi-DO Syn & klargøring
Datsun mi-DO Tandrem/kædekitDatsun mi-DO UdstødningDatsun mi-DO Undervognsbehandling