Daihatsu Trevis 2006-2011

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.0I358Benzin4M12 x 1.54x10038 - 45
Motor Type: 1.0Værdi
MotorI3
Hestekræfter58
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem38 - 45
Daihatsu Trevis 2006-2011

Det rigtige ET mål er meget afgørende

I visse tilfælde kan man komme udfor, at hjulet på køretøjet kommer til at påfører køretøjets yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen ikke passer, det kan være et resulta af et forkert mål. målet indikerer, afstanden fra køretøjets skærmkant, alufælgen sidder. Afhængigt af hvilken type motor din Daihatsu Trevis har, er ET-numrene også afvigende. De er de mellem 38 - 45. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at dækket kommer til at rammer skærmen.

I forbindelse med at få din bil til at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger data på dækkene til punkt og prikke, således at du kan få sat de helt korrekte fælge på din automobil.

Når man bør montere brugte eller nye fælge på sin bil, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke kun at investere i de første og de bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, hvor store fælge man ønsker at købe, samt antallet af bolte der skal placeres i fælgen.

Således finder du de korrekte fælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet har lov til at køre med de monteret dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på gummiet, ikke er lavere end den højeste hastighed automobilen må fremføres med. Din bil bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, er der forskel på, hvor hurtigt den må fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der findes en del variationer på data på hjuldæk, man alle bør tag med i beregninger, hvis man skal have nye eller brugte fælge til sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i alufælgen, så hjulet kan monteres korrekt. På Daihatsu Trevis er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, imens 100 fortæller antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.