Daihatsu Terios 2017-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Daihatsu Terios 2017-2020

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på automobilen kommer til at ramme bilens yderskærm. Det er ikke Det samme som, at alufælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et forkert mål. målet viser, afstanden fra automobilens skærmkant, hjulet sidder. Afhængigt af den motoren din bil har, er ET-numrene også afvigende. De er de et sted mellem 40 - 50. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at dækket kommer til at skrabe mod yderskærmen.

På den måde opdager du de korrekte alufælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt automobilen har lov til at køre med de påsatte fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed køretøjet må køre. Dit køretøj må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, kan der være forskel på, hvor stærkt den kan køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der er mange variationer på informationer på fælge, man bør tage højde for, hvis man skal have brugte stålfælge til sin slæde. Med en din Daihatsu Terios er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

I forbindelse med at få din bil til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere informationerne på dækkene til punkt og prikke, så du kan få sat de rigtige hjul på din bil.

Krydsmål på din Daihatsu Terios?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På mange fælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i hjulet, så dækket kan monteres korrekt. På den her bil hedder krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 114.3 angiver antallet af mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Når man overvejer motering af brugte eller nye dæk på autobilen, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at investere i de første og de bedste. man skal både være obs på, hvad gummiet kan tåle, hvor store fælge man skal investere i, og så antallet af bolte der skal bruges i hjulet.