Daihatsu Sirion 2005-2010

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.0iI370Benzin4M12 x 1.54x10035 - 45
1.3iI490Benzin4M12 x 1.54x10038 - 40
Motor Type: 1.0iVærdi
MotorI3
Hestekræfter70
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem35 - 45
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 1.3iVærdi
MotorI4
Hestekræfter90
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem38 - 40
Daihatsu Sirion 2005-2010

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i stålfælgen, så dækket kan påsættes rigtigt. På dette køretøj er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte dækket har, imens 100 angiver antallet af mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

For at få din bil til at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du studere informationerne på dækkene til enhver detalje, så du kan få monteret de korrekte stålfælge på din slæde.

Således finder du de korrekte stålfælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt bilen har lov til at fremføres med de påsatte hjul. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på dækket, ikke er mindre end den højeste hastighed bilen kan køre. Din bil må altså ikke kunne køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Daihatsu Sirion har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der findes rigtig mange forskellige info på alufælge, man alle bør tag med i beregninger, hvis overvejer nye eller brugte fælge på sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

I visse tilfælde kan man komme udfor, at fælgen på køretøjet vil komme til at ramme køretøjets skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et forkert mål. ET målet indikerer, afstanden fra køretøjets skærmkant, alufælgen er placeret. Afhængigt af hvilken type motor dit køretøj har, er ET-numrene også afvigende. De ligger de et sted mellem 38 - 40. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at rammer inderskærmen.

Når man skal montere brugte fælge på autobilen, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at investere i de første og de bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan holde til, størrelsen på de fælge man vil investere i, endvidere hvor mange bolte der skal bruges i fælgen.