Daihatsu Sirion 2011-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Daihatsu Sirion 2011-2020

Når man bør montere nye fælge på sit køretøj, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke kun at handle de første og de bedste. Her bør man både være opmærksom på, hvad dækket kan holde til, hvilken størrelse fælge man bør investere i, endvidere antallet af bolte der skal bruges i hjulet.

På den måde finder du de rigtige stålfælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt automobilen må køre med de monteret dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på dækket, ikke bliver lavere end den højeste hastighed bilen må fremføres med. Din Daihatsu Sirion bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, er der forskel på, hvor hurtigt den må køre og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der er rigtig mange forskellige data på hjuldæk, man skal tage højde for, hvis overvejer nye eller brugte fælge på autobilen. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Krydsmål på din Daihatsu Sirion?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i fælgen, så alufælgen kan monteres korrekt. På dette køretøj hedder krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte fælgen har, mens 100 angiver hvor mange mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.

Det rigtige ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på bilen vil komme til at skrabe mod bilens yderskærm. Det er ikke Det samme som, at fælgen ikke passer, det kan være et resulta af et forkert mål. ET målet viser, afstanden fra bilens yderskærm, fælgen sidder. Afhængigt af den motoren din bil har, er ET-numrene også forskellige. Helt overordnet er de mellem 38 - 40. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at skrabe mod inderskærmen.

I forbindelse med at få din bil til at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du studere data på fælgene til punkt og prikke, således at du kan få sat de rigtige hjul på din bil.