Daihatsu Rocky 1992-2002

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.2iI490Benzin5M12 x 1.55x139.75 - 19
2.8TDI4101Diesel5M12 x 1.55x139.70 - 19
Motor Type: 2.2iVærdi
MotorI4
Hestekræfter90
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x139.7
ET mål mellem5 - 19
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 2.8TDVærdi
MotorI4
Hestekræfter101
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x139.7
ET mål mellem0 - 19
Daihatsu Rocky 1992-2002

Således finder du de korrekte stålfælge

Der findes mange forskellige info på hjuldæk, man skal tag med i beregninger, hvis man skal have brugte stålfælge på sin bil. Med en din Daihatsu Rocky er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt bilen har lov til at fremføres med de monteret hjul. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på gummiet, ikke bliver mindre end den højeste hastighed bilen må fremføres med. Din Daihatsu Rocky bør altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen din Daihatsu Rocky har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

I forbindelse med at få din Daihatsu Rocky til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du researcher data på dækkene til punkt og prikke, så du kan få sat de rette hjul på din bil.

Hvilket krydsmål på din Daihatsu Rocky?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i stålfælgen, så dækket kan monteres rigtigt. På det her køretøj hedder krydsmålet 5x139.7. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, imens 139.7 fortæller hvor mange mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.

Når man overvejer motering af brugte eller nye dæk på sin slæde, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke kun at købe de første og bedste. Her skal man både være opmærksom på, hvad dækket kan holde til, hvilken størrelse fælge man vil handle, samt antallet af bolte der skal være i hjulet.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

I nogle tilfælde kan man komme udfor, at hjulet på bilen kommer til at skrabe mod automobilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at alufælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et forkert mål. målet beretter om, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, alufælgen sidder. Afhængigt af hvilken motoren dit køretøj har, er målene også afvigende. Helt overordnet er de mellem 5 - 19. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at fælgen kommer til at rammer yderkanten.