Daihatsu Pyzar 1996-2002

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.5iI499Benzin4M12 x 1.54x10045 - 50
Motor Type: 1.5iVærdi
MotorI4
Hestekræfter99
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem45 - 50
Daihatsu Pyzar 1996-2002

Med henblik på at få din bil til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du researcher informationerne på hjulene til punkt og prikke, så du kan få sat de korrekte fælge på din bil.

Det rigtige ET mål er vigtigt

I visse tilfælde kan man komme udfor, at fælgen på køretøjet vil komme til at påfører bilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. målet beretter om, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, stålfælgen sidder. Afhængigt af hvilken motoren din Daihatsu Pyzar har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet ligger de mellem 45 - 50. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at alufælgen kommer til at skrabe mod yderkanten.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal huller i fælgen, så alufælgen kan påsættes rigtigt. På Daihatsu Pyzar et krydsmål på 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 100 angiver antallet af mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

Således opdager du de rigtige alufælge

Der er en del variationer på info på hjuldæk, man alle bør tage højde for, hvis man skal have nye stålfælge til sin slæde. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt automobilen må køre med de påsatte fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke er mindre end den højeste hastighed automobilen må fremføres med. Din Daihatsu Pyzar bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, er der forskel på, hvor stærkt den må fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Ved montering af nye dæk på autobilen, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke kun at investere i de første man finder. Her bør man både være obs på, hvad dækket kan holde til, hvilken størrelse fælge man ønsker at handle, samt hvor mange bolte der skal bruges i hjulet.