Daihatsu Feroza 1987-1998

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.6iI494Benzin5M12 x 1.55x139.7 - 25
Motor Type: 1.6iVærdi
MotorI4
Hestekræfter94
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x139.7
ET mål mellem - 25
Daihatsu Feroza 1987-1998

Således finder du de korrekte hjul

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt køretøjet må køre med de påsatte hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed automobilen må køre. Din bil bør altså ikke køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen din bil har, er der afvigelser på, hvor stærkt den må køre og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der findes mange variationer på info på fælge, man alle skal tage højde for, når overvejer nye eller brugte alufælge på sin bil. Med en din Daihatsu Feroza er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange dæk er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i dækket, så hjulet kan monteres rigtigt. På den her bil hedder krydsmålet 5x139.7. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte dækket har, mens 139.7 fortæller hvor mange mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på køretøjet kommer til at skrabe mod automobilens skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at hjulet er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et afvigende ET mål. ET målet viser, afstanden fra køretøjets yderskærm, fælgen sidder. Afhængigt af hvilken motoren din bil har, er ET-målene også afvigende. De ligger de mellem - 25. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at fælgen kommer til at skrabe mod inderskærmen.

Når man skal montere brugte hjul på sin slæde, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at købe de første og bedste. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan holde til, størrelsen på de fælge man vil investere i, endvidere hvor mange bolte der skal være i fælgen.

For at få din Daihatsu Feroza til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få monteret de rigtige fælge på din automobil.