Daihatsu Cuore 1980-1985

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
0.5I227Benzin4M12 x 1.54x11035 - 50
0.6I230Benzin4M12 x 1.54x11035 - 45
Motor Type: 0.5Værdi
MotorI2
Hestekræfter27
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x110
ET mål mellem35 - 50
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 0.6Værdi
MotorI2
Hestekræfter30
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x110
ET mål mellem35 - 45
Daihatsu Cuore 1980-1985

Det korrekte ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at alufælgen på bilen vil komme til at ramme køretøjets yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at hjulet ikke passer, men kan være et resulta af et forkert ET mål. ET målet indikerer, afstanden fra automobilens skærmkant, dækket sidder. Afhængigt af den motoren din bil har, er ET-numrene også afvigende. Helt overordnet er de et sted mellem 38 - 50. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at fælgen kommer til at skrabe mod skærmen.

I forbindelse med at få dit køretøj til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher data på hjulene til punkt og prikke, så du kan få sat de helt rigtige alufælge på din automobil.

På den måde finder du de rette hjul

Der er en del variationer på info på alufælge, man alle skal tage højde for, hvis overvejer nye eller brugte stålfælge på autobilen. Med en din Daihatsu Cuore er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt automobilen må fremføres med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed køretøjet kan køre. Din bil må altså ikke køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste hjul er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i hjulet, så hjulet kan monteres korrekt. På det her køretøj et krydsmål på 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, mens 100 angiver hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Ved montering af brugte eller nye hjul på sin slæde, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at handle de første og de bedste. Her bør man både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan holde til, størrelsen på de fælge man bør investere i, og så hvor mange bolte der skal placeres i hjulet.