Daihatsu Cuore 1986-1990

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
0.85I339Benzin4M12 x 1.54x11045 - 50
0.85 4WDI343Benzin4M12 x 1.54x11035 - 50
Motor Type: 0.85Værdi
MotorI3
Hestekræfter39
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x110
ET mål mellem45 - 50
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 0.85 4WDVærdi
MotorI3
Hestekræfter43
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x110
ET mål mellem35 - 50
Daihatsu Cuore 1986-1990

Det korrekte ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at hjulet på køretøjet vil komme til at skrabe mod automobilens yderskærm. Det er ikke Det samme som, at stålfælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. målet viser, afstanden fra bilens yderskærm, alufælgen sidder. Afhængigt af hvilken motor typen dit køretøj har, er målene også forskellige. Helt overordnet er de et sted mellem 38 - 50. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at rammer yderskærmen.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i hjulet, så dækket kan påsættes korrekt. På Daihatsu Cuore er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte hjulet har, mens 100 angiver antallet af mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

I forbindelse med at få dit køretøj til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt rette hjul på din automobil.

Ved montering af brugte dæk på sit køretøj, skal man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at købe de første og de bedste. Her bør man både være obs på, hvad gummiet kan holde til, hvor store fælge man ønsker at købe, endvidere antallet af bolte der skal placeres i hjulet.

På den måde finder du de korrekte hjul

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt automobilen har lov til at køre med de påsatte hjul. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed køretøjet kan fremføres med. Dit køretøj må altså ikke køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor stærkt den kan køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der er rigtig mange forskellige informationer på hjuldæk, man alle skal tag med i beregninger, hvis overvejer nye eller brugte fælge på sit køretøj. Med en din Daihatsu Cuore er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.