Daihatsu Cuore 1991-1994

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
0.85I344Benzin4M12 x 1.54x11045 - 50
Motor Type: 0.85Værdi
MotorI3
Hestekræfter44
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x110
ET mål mellem45 - 50
Daihatsu Cuore 1991-1994

På den måde opdager du de korrekte stålfælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt automobilen må køre med de påsatte dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed køretøjet kan fremføres med. Din Daihatsu Cuore bør altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den må fremføres med og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der findes mange variationer på data på hjuldæk, man skal tag med i beregninger, når man skal have nye eller brugte fælge på autobilen. Med en din Daihatsu Cuore er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hvilket krydsmål på din Daihatsu Cuore?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i hjulet, så alufælgen kan påsættes rigtigt. På Daihatsu Cuore hedder krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte alufælgen har, imens 100 fortæller antallet af mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

I forbindelse med at få dit køretøj til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher data på dækkene til enhver detalje, så du kan få sat de rigtige hjul på din slæde.

Når man overvejer motering af brugte dæk på sin slæde, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at handle de første og bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan tåle, hvilken størrelse fælge man bør købe, og så hvor mange bolte der skal være i fælgen.

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

I nogle tilfælde kan man opleve, at stålfælgen på automobilen kommer til at påfører bilens skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen ikke passer, det kan være resultatet af et forkert mål. målet viser, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, hjulet sidder. Afhængigt af den motor typen din Daihatsu Cuore har, er ET-numrene også forskellige. Helt overordnet ligger de et sted mellem 38 - 50. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at berører yderkanten.