Daihatsu Cuore 1995-1998

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
0.85I344Benzin4M12 x 1.54x11045 - 50
Motor Type: 0.85Værdi
MotorI3
Hestekræfter44
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x110
ET mål mellem45 - 50
Daihatsu Cuore 1995-1998

Med henblik på at få din bil til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til enhver detalje, så du kan få sat de helt rigtige stålfælge på din bil.

På den måde finder du de rigtige dæk

Der er mange variationer på data på fælge, man alle bør tage højde for, når overvejer brugte stålfælge på sin bil. Med en dit køretøj er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt automobilen må fremføres med de monteret dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på dækket, ikke er mindre end den maksimale hastighed automobilen må fremføres med. Dit køretøj må altså ikke køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen din bil har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den må fremføres med og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Det rigtige ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at fælgen på bilen vil komme til at skrabe mod køretøjets yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at hjulet ikke passer, men kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. ET målet viser, hvor langt væk fra køretøjets yderskærm, hjulet er placeret. Afhængigt af den motoren dit køretøj har, er ET-målene også afvigende. Helt overordnet ligger de et sted mellem 38 - 50. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at hjulet kommer til at skrabe mod yderskærmen.

Ved montering af nye dæk på sit køretøj, skal man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at investere i de første og de bedste. man skal både være obs på, hvad dækket kan holde til, hvilken størrelse fælge man skal købe, og så hvor mange bolte der skal bruges i hjulet.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange dæk er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i hjulet, så fælgen kan påsættes korrekt. På dette køretøj hedder krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte hjulet har, mens 100 fortæller hvor mange mm. der er mellem bolte overfor hinanden.