Daihatsu Cuore 1999-2002

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.0iI355Benzin4M12 x 1.54x10038 - 40
Motor Type: 1.0iVærdi
MotorI3
Hestekræfter55
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem38 - 40
Daihatsu Cuore 1999-2002

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i hjulet, så hjulet kan påsættes korrekt. På Daihatsu Cuore hedder krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte dækket har, mens 100 angiver hvor mange mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

På den måde opdager du de rigtige stålfælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt automobilen må køre med de påsatte fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed køretøjet må køre. Din bil bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen din Daihatsu Cuore har, kan der være forskel på, hvor stærkt den kan fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der er mange variationer på info på hjuldæk, man alle bør tag med i beregninger, hvis overvejer brugte stålfælge på sin bil. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Med henblik på at få dit køretøj til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere informationerne på dækkene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt korrekte fælge på din automobil.

Det korrekte ET mål er vigtigt

I visse tilfælde kan man komme udfor, at stålfælgen på køretøjet vil komme til at påfører bilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at alufælgen ikke passer, det kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. målet beretter om, afstanden fra automobilens skærmkant, dækket sidder. Afhængigt af den type motor dit køretøj har, er ET-målene også afvigende. De er de mellem 38 - 50. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at berører yderskærmen.

Når man overvejer motering af brugte fælge på sit køretøj, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at investere i de første man finder. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan tåle, hvilken størrelse fælge man bør handle, samt hvor mange bolte der skal placeres i fælgen.