Daihatsu Cuore 2003-2006

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.0iI355Benzin4M12 x 1.54x10038 - 50
Motor Type: 1.0iVærdi
MotorI3
Hestekræfter55
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem38 - 50
Daihatsu Cuore 2003-2006

Således finder du de rigtige alufælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt bilen må fremføres med de monteret hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på gummiet, ikke er mindre end den højeste hastighed automobilen kan køre. Din bil må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor hurtigt den må køre og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der er rigtig mange variationer på hjuldata, man skal tag med i beregninger, når man skal have nye dæk på sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

I forbindelse med at få din bil til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få sat de helt rigtige fælge på din automobil.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste alufælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i hjulet, så stålfælgen kan påsættes korrekt. På denne bil et krydsmål på 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte dækket har, imens 100 fortæller hvor mange mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

Når man bør montere nye hjul på autobilen, skal man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at købe de første og de bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan udfordres til, hvor store fælge man ønsker at investere i, og så hvor mange bolte der skal bruges i hjulet.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på bilen kommer til at skrabe mod automobilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et u-korrekt mål. ET målet indikerer, afstanden fra bilens skærmkant, fælgen sidder. Afhængigt af hvilken motor typen din Daihatsu Cuore har, er ET-målene også forskellige. De er de mellem 38 - 50. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at berører skærmen.