Daihatsu Cuore 2007-2011

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.0iI368Benzin4M12 x 1.54x10038 - 50
Motor Type: 1.0iVærdi
MotorI3
Hestekræfter68
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem38 - 50
Daihatsu Cuore 2007-2011

Ved montering af nye hjul på autobilen, skal man være obs på, ikke kun at handle de første og de bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan udfordres til, hvor store fælge man ønsker at investere i, endvidere antallet af bolte der skal bruges i fælgen.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

I nogle tilfælde kan man opleve, at fælgen på bilen vil komme til at skrabe mod bilens yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at alufælgen ikke passer, det kan være et resulta af et afvigende ET mål. målet beretter om, afstanden fra bilens skærmkant, hjulet sidder. Afhængigt af hvilken motoren dit køretøj har, er ET-målene også afvigende. Helt overordnet ligger de et sted mellem 38 - 50. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at stålfælgen kommer til at berører yderkanten.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i alufælgen, så alufælgen kan påsættes korrekt. På Daihatsu Cuore et krydsmål på 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte fælgen har, imens 100 fortæller antallet af mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.

På den måde opdager du de rette hjul

Der findes rigtig mange variationer på hjuldata, man skal tage højde for, når man skal have nye alufælge på autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt køretøjet må fremføres med de monteret dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på dækket, ikke er mindre end den maksimale hastighed automobilen kan fremføres med. Din bil bør altså ikke køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen din bil har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den kan fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

I forbindelse med at få din bil til både at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger data på fælgene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt rette dæk på din bil.