Daihatsu Charade 1977-1983

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Daihatsu Charade 1977-1983

Med henblik på at få din Daihatsu Charade til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de rette stålfælge på din automobil.

Det rigtige ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på automobilen kommer til at påfører bilens yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at fælgen er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et forkert mål. målet beretter om, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, fælgen er placeret. Afhængigt af den type motor din bil har, er målene også afvigende. De er de et sted mellem 38 - 45. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at stålfælgen kommer til at skrabe mod skærmen.

Ved montering af brugte fælge på sit køretøj, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at handle de første og de bedste. Her skal man både være obs på, hvad gummiet kan holde til, hvor store fælge man ønsker at investere i, endvidere hvor mange bolte der skal være i hjulet.

På den måde finder du de korrekte fælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt automobilen må fremføres med de monteret fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på gummiet, ikke bliver lavere end den højeste hastighed køretøjet kan køre. Din bil må altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der er rigtig mange forskellige info på alufælge, man alle skal tag med i beregninger, når overvejer nye eller brugte stålfælge på sit køretøj. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Krydsmål på din Daihatsu Charade?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i alufælgen, så stålfælgen kan påsættes korrekt. På Daihatsu Charade hedder krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte fælgen har, imens 100 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.