Daihatsu Charade 1987-1993

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Daihatsu Charade 1987-1993

Det korrekte ET mål er vigtigt

I visse tilfælde kan man komme udfor, at dækket på køretøjet kommer til at ramme automobilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at alufælgen er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et u-korrekt mål. ET målet viser, hvor langt væk fra bilens skærmkant, hjulet sidder. Afhængigt af den type motor din bil har, er ET-numrene også forskellige. De er de et sted mellem 38 - 45. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at alufælgen kommer til at skrabe mod skærmen.

Sådan finder du de rette hjul

Der findes mange forskellige data på fælge, man alle skal tag med i beregninger, hvis overvejer nye stålfælge på sin slæde. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt automobilen må fremføres med de monteret fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke er lavere end den højeste hastighed bilen må køre. Din bil må altså ikke køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den kan køre og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Når man bør montere nye fælge på sin bil, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at købe de første man finder. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan tåle, hvor store fælge man vil handle, samt hvor mange bolte der skal bruges i hjulet.

Med henblik på at få dit køretøj til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du studere data på hjulene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt korrekte stålfælge på din bil.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal monteringspunkter i alufælgen, så alufælgen kan påsættes korrekt. På dette køretøj er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte dækket har, imens 100 angiver hvor mange mm. der er mellem bolte overfor hinanden.