Daihatsu Charade 2002-2005

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
0.66iI347Benzin4M12 x 1.54x10045 - 50
1.0iI362Benzin4M12 x 1.54x10042 - 45
Motor Type: 0.66iVærdi
MotorI3
Hestekræfter47
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem45 - 50
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 1.0iVærdi
MotorI3
Hestekræfter62
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem42 - 45
Daihatsu Charade 2002-2005

Det korrekte ET mål er vigtigt

I nogle tilfælde kan man opleve, at hjulet på bilen vil komme til at skrabe mod køretøjets skærm kant. Det er ikke Det samme som, at dækket er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. ET målet beretter om, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, hjulet sidder. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er ET-numrene også forskellige. Helt overordnet ligger de mellem 38 - 45. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at skrabe mod yderkanten.

Med henblik på at få din bil til både at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, så du kan få sat de helt korrekte dæk på din bil.

Sådan finder du de korrekte dæk

Der findes mange forskellige hjuldata, man skal tage højde for, hvis overvejer nye alufælge på sit køretøj. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt automobilen må køre med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på dækket, ikke bliver lavere end den højeste hastighed automobilen må køre. Dit køretøj bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din Daihatsu Charade har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den må køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Hvilket krydsmål på din Daihatsu Charade?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i stålfælgen, så alufælgen kan monteres korrekt. På dette køretøj hedder krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 100 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Når man overvejer motering af nye fælge på sin bil, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at handle de første man finder. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan holde til, hvor store fælge man skal købe, og så antallet af bolte der skal anvendes i fælgen.