Aston Martin Virage 1988-1996

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
5.3iV8325Benzin51/2" - 20 UNF5x120.615 - 30
Motor Type: 5.3iVærdi
MotorV8
Hestekræfter325
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelse1/2" - 20 UNF
Krydsmål5x120.6
ET mål mellem15 - 30
Aston Martin Virage 1988-1996

Ved montering af nye dæk på sin slæde, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at købe de første og de bedste. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan udfordres til, hvor store fælge man bør handle, samt hvor mange bolte der skal placeres i fælgen.

På den måde opdager du de rigtige dæk

Der er mange variationer på info på alufælge, man bør tag med i beregninger, hvis man skal have nye eller brugte hjul på sin slæde. Med en dit køretøj er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt køretøjet må fremføres med de monteret hjul. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på dækket, ikke bliver mindre end den højeste hastighed automobilen kan køre. Din bil bør altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor hurtigt den kan køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

I forbindelse med at få din bil til at være så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de korrekte stålfælge på dit køretøj.

Det korrekte ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at alufælgen på bilen vil komme til at skrabe mod køretøjets yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at alufælgen er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. ET målet viser, afstanden fra bilens skærmkant, alufælgen sidder. Afhængigt af den motor typen din Aston Martin Virage har, er ET-målene også forskellige. De ligger de mellem 25 - 45. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at dækket kommer til at rammer skærmen.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i hjulet, så dækket kan monteres rigtigt. På Aston Martin Virage er krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte dækket har, mens 114.3 angiver hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.