Aston Martin Virage 2011-2012

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
6.0iV12489Benzin5M14 x 2.05x114.325 - 45
Motor Type: 6.0iVærdi
MotorV12
Hestekræfter489
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 2.0
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem25 - 45
Aston Martin Virage 2011-2012

Således opdager du de rigtige dæk

Der findes en del forskellige informationer på alufælge, man alle bør tage højde for, når overvejer nye fælge til sin bil. Med en dit køretøj er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt automobilen har lov til at køre med de monteret fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på dækket, ikke er mindre end den højeste hastighed bilen kan fremføres med. Din bil må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den må fremføres med og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Med henblik på at få din bil til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få sat de helt korrekte stålfælge på din bil.

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at alufælgen på bilen kommer til at ramme bilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at hjulet er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et forkert mål. målet indikerer, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, stålfælgen er placeret. Afhængigt af den motoren din Aston Martin Virage har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet er de mellem 25 - 45. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at skrabe mod inderskærmen.

Krydsmål på din Aston Martin Virage?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i alufælgen, så dækket kan monteres korrekt. På dette køretøj hedder krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte fælgen har, mens 114.3 angiver antallet af mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Når man bør montere nye fælge på sin slæde, bør man være obs på, ikke blot at handle de første og de bedste. Her bør man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man ønsker at handle, endvidere antallet af bolte der skal bruges i fælgen.