Dacia SupeRNova 2000-2003

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.4iI474Benzin4M12 x 1.54x10036 - 36
Motor Type: 1.4iVærdi
MotorI4
Hestekræfter74
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem36 - 36
Dacia SupeRNova 2000-2003

For at få din Dacia SupeRNova til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få sat de korrekte fælge på dit køretøj.

Således finder du de rette stålfælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt køretøjet må fremføres med de påsatte hjul. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på gummiet, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed køretøjet kan køre. Dit køretøj må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Dacia SupeRNova har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den må køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der er en del forskellige informationer på hjuldæk, man alle skal tag med i beregninger, når overvejer brugte alufælge til autobilen. Med en din bil er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Det korrekte ET mål er meget afgørende

I visse tilfælde kan man opleve, at hjulet på automobilen vil komme til at skrabe mod køretøjets yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at alufælgen ikke passer, det kan være et resulta af et forkert mål. målet beretter om, afstanden fra automobilens yderskærm, stålfælgen sidder. Afhængigt af hvilken type motor din Dacia SupeRNova har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet er de et sted mellem 36 - 36. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at fælgen kommer til at berører yderkanten.

Når man overvejer motering af nye hjul på autobilen, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at investere i de første man finder. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, størrelsen på de fælge man vil købe, og så antallet af bolte der skal placeres i fælgen.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal huller i hjulet, så hjulet kan monteres rigtigt. På Dacia SupeRNova et krydsmål på 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, imens 100 fortæller hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Reperationer på en Dacia SupeRNova 2000-2003

Dacia SupeRNova Affjedring / støddæmpereDacia SupeRNova AirconditionDacia SupeRNova Anhængertræk
Dacia SupeRNova BatteriDacia SupeRNova BilplejeDacia SupeRNova Bremser
Dacia SupeRNova Dæk & hjulDacia SupeRNova DækopbevaringDacia SupeRNova Elektrisk arbejde
Dacia SupeRNova FejlsøgningDacia SupeRNova Firehjulsudmåling / Sporing af bilDacia SupeRNova Fælge
Dacia SupeRNova GearkasseDacia SupeRNova KoblingDacia SupeRNova Lak- og malerarbejde
Dacia SupeRNova MotorDacia SupeRNova OlieskiftDacia SupeRNova Pladearbejde (buler m.m.)
Dacia SupeRNova RustarbejdeDacia SupeRNova ServiceeftersynDacia SupeRNova Skadesarbejde
Dacia SupeRNova Stenslag & rudeskiftDacia SupeRNova StyretøjDacia SupeRNova Syn & klargøring
Dacia SupeRNova Tandrem/kædekitDacia SupeRNova UdstødningDacia SupeRNova Undervognsbehandling