Aston Martin Vantage 2005-2018

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
4.3iV8375Benzin5M14 x 2.05x114.345 - 50
5.9iV12565Benzin5M14 x 2.05x114.350 - 51
Motor Type: 4.3iVærdi
MotorV8
Hestekræfter375
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 2.0
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem45 - 50
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 5.9iVærdi
MotorV12
Hestekræfter565
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 2.0
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem50 - 51
Aston Martin Vantage 2005-2018

Det rigtige ET mål er afgørende

I visse tilfælde kan man komme udfor, at stålfælgen på bilen vil komme til at skrabe mod bilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et forkert mål. målet indikerer, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, dækket sidder. Afhængigt af den motor typen din bil har, er målene også afvigende. Helt overordnet ligger de et sted mellem 50 - 51. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at hjulet kommer til at berører skærmkanten.

Når man bør montere brugte eller nye dæk på sin slæde, bør man være obs på, ikke kun at handle de første man finder. Her bør man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, hvilken størrelse fælge man vil investere i, endvidere antallet af bolte der skal anvendes i hjulet.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal monteringspunkter i alufælgen, så fælgen kan monteres rigtigt. På denne bil hedder krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte dækket har, mens 114.3 angiver antallet af mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

I forbindelse med at få dit køretøj til at være så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher data på dækkene til punkt og prikke, så du kan få monteret de korrekte alufælge på din slæde.

På den måde opdager du de rigtige hjul

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet har lov til at fremføres med de monteret dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed køretøjet må fremføres med. Din bil bør altså ikke kunne køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen din bil har, er der forskel på, hvor hurtigt den må fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der findes en del forskellige hjuldata, man skal tag med i beregninger, hvis overvejer brugte dæk til sin slæde. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.