Dacia Logan MCV Stepway 2017-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
0.9 TCeI389Benzin4M12 x 1.54x100 - 0
1.5 dCiI489Diesel4M12 x 1.54x100 - 0
Motor Type: 0.9 TCeVærdi
MotorI3
Hestekræfter89
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem - 0
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 1.5 dCiVærdi
MotorI4
Hestekræfter89
BrændstofDiesel
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem - 0
Dacia Logan MCV Stepway 2017-2020

For at få din Dacia Logan MCV Stepway til at være så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du studere informationerne på fælgene til punkt og prikke, så du kan få monteret de helt rigtige fælge på din slæde.

Når man bør montere brugte eller nye fælge på autobilen, bør man være opmærksom på, ikke blot at handle de første og bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan holde til, hvor store fælge man skal handle, endvidere hvor mange bolte der skal placeres i hjulet.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet fortæller, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste hjul er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i stålfælgen, så alufælgen kan påsættes rigtigt. På dette køretøj hedder krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, mens 100 fortæller hvor mange mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

Det rigtige ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at hjulet på automobilen kommer til at påfører automobilens yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at hjulet er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et forkert mål. målet viser, afstanden fra automobilens skærmkant, hjulet er placeret. Afhængigt af den motor typen din Dacia Logan MCV Stepway har, er ET-numrene også afvigende. Helt overordnet ligger de et sted mellem - 0. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at dækket kommer til at berører yderskærmen.

På den måde opdager du de rigtige hjul

Der findes mange forskellige info på fælge, man alle bør tag med i beregninger, når overvejer nye dæk til sin bil. Med en dit køretøj er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt køretøjet må fremføres med de monteret hjul. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på gummiet, ikke er mindre end den maksimale hastighed automobilen kan køre. Din bil bør altså ikke køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen din bil har, er der forskel på, hvor stærkt den må fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Reperationer på en Dacia Logan MCV Stepway 2017-2020

Dacia Logan MCV Stepway Affjedring / støddæmpereDacia Logan MCV Stepway AirconditionDacia Logan MCV Stepway Anhængertræk
Dacia Logan MCV Stepway BatteriDacia Logan MCV Stepway BilplejeDacia Logan MCV Stepway Bremser
Dacia Logan MCV Stepway Dæk & hjulDacia Logan MCV Stepway DækopbevaringDacia Logan MCV Stepway Elektrisk arbejde
Dacia Logan MCV Stepway FejlsøgningDacia Logan MCV Stepway Firehjulsudmåling / Sporing af bilDacia Logan MCV Stepway Fælge
Dacia Logan MCV Stepway GearkasseDacia Logan MCV Stepway KoblingDacia Logan MCV Stepway Lak- og malerarbejde
Dacia Logan MCV Stepway MotorDacia Logan MCV Stepway OlieskiftDacia Logan MCV Stepway Pladearbejde (buler m.m.)
Dacia Logan MCV Stepway RustarbejdeDacia Logan MCV Stepway ServiceeftersynDacia Logan MCV Stepway Skadesarbejde
Dacia Logan MCV Stepway Stenslag & rudeskiftDacia Logan MCV Stepway StyretøjDacia Logan MCV Stepway Syn & klargøring
Dacia Logan MCV Stepway Tandrem/kædekitDacia Logan MCV Stepway UdstødningDacia Logan MCV Stepway Undervognsbehandling