Cupra Ateca 2018-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0 TSiI4296Benzin5M14 x 1.55x11242 - 42
Motor Type: 2.0 TSiVærdi
MotorI4
Hestekræfter296
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x112
ET mål mellem42 - 42
Cupra Ateca 2018-2020

Ved montering af nye hjul på sin slæde, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at købe de første og de bedste. Her skal man både være obs på, hvad gummiet kan holde til, hvor store fælge man skal investere i, endvidere hvor mange bolte der skal bruges i hjulet.

For at få din Cupra Ateca til både at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere data på hjulene til enhver detalje, således at du kan få sat de korrekte dæk på dit køretøj.

Det rigtige ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at fælgen på køretøjet vil komme til at skrabe mod bilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at dækket ikke passer, men kan være resultatet af et afvigende mål. ET målet indikerer, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, stålfælgen er placeret. Afhængigt af den motor typen din bil har, er målene også forskellige. De er de mellem 42 - 42. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at fælgen {kommer til at berører inderskærmen.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På mange fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i alufælgen, så stålfælgen kan monteres rigtigt. På det her køretøj hedder krydsmålet 5x112. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, imens 112 fortæller hvor mange mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

Således opdager du de korrekte stålfælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt køretøjet har lov til at fremføres med de påsatte dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed bilen kan fremføres med. Din bil bør altså ikke kunne køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor hurtigt den kan fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Der findes rigtig mange variationer på info på fælge, man bør tage højde for, hvis overvejer nye eller brugte stålfælge på sin slæde. Med en dit køretøj er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Reperationer på en Cupra Ateca 2018-2020

Cupra Ateca Affjedring / støddæmpereCupra Ateca AirconditionCupra Ateca Anhængertræk
Cupra Ateca BatteriCupra Ateca BilplejeCupra Ateca Bremser
Cupra Ateca Dæk & hjulCupra Ateca DækopbevaringCupra Ateca Elektrisk arbejde
Cupra Ateca FejlsøgningCupra Ateca Firehjulsudmåling / Sporing af bilCupra Ateca Fælge
Cupra Ateca GearkasseCupra Ateca KoblingCupra Ateca Lak- og malerarbejde
Cupra Ateca MotorCupra Ateca OlieskiftCupra Ateca Pladearbejde (buler m.m.)
Cupra Ateca RustarbejdeCupra Ateca ServiceeftersynCupra Ateca Skadesarbejde
Cupra Ateca Stenslag & rudeskiftCupra Ateca StyretøjCupra Ateca Syn & klargøring
Cupra Ateca Tandrem/kædekitCupra Ateca UdstødningCupra Ateca Undervognsbehandling