Aston Martin Vanquish S 2004-2007

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
6.0 SV12513Benzin5M12 x 1.55x10835 - 45
Motor Type: 6.0 SVærdi
MotorV12
Hestekræfter513
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x108
ET mål mellem35 - 45
Aston Martin Vanquish S 2004-2007

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange hjul er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i alufælgen, så hjulet kan påsættes korrekt. På den her bil er krydsmålet 5x128. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 128 angiver antallet af mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

I forbindelse med at få dit køretøj til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger data på dækkene til punkt og prikke, således at du kan få sat de rette fælge på dit køretøj.

Det rigtige ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at fælgen på køretøjet kommer til at ramme køretøjets skærm kant. Det er ikke Det samme som, at alufælgen ikke passer, det kan være resultatet af et forkert ET mål. målet indikerer, afstanden fra automobilens skærmkant, alufælgen er placeret. Afhængigt af hvilken type motor din bil har, er ET-målene også afvigende. Helt overordnet er de mellem 35 - 42. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at hjulet kommer til at skrabe mod yderkanten.

Ved montering af brugte hjul på sin slæde, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at handle de første man finder. Her skal man både være opmærksom på, hvad dækket kan tåle, hvor store fælge man ønsker at købe, endvidere antallet af bolte der skal anvendes i fælgen.

På den måde finder du de rigtige alufælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet må køre med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke er mindre end den højeste hastighed automobilen kan køre. Dit køretøj bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din bil har, er der forskel på, hvor stærkt den må køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Der er rigtig mange variationer på hjuldata, man bør tage højde for, når man skal have nye fælge på autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.