Aston Martin Vanquish S 2017-2018

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
6.0 SV12595Benzin5M14 x 2.05x12835 - 42
Motor Type: 6.0 SVærdi
MotorV12
Hestekræfter595
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 2.0
Krydsmål5x128
ET mål mellem35 - 42
Aston Martin Vanquish S 2017-2018

For at få din bil til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de rette dæk på dit køretøj.

Ved montering af brugte dæk på sin bil, bør man være opmærksom på, ikke blot at investere i de første og bedste. Her skal man både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, hvor store fælge man bør købe, og så antallet af bolte der skal placeres i hjulet.

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på køretøjet kommer til at skrabe mod automobilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et forkert mål. målet indikerer, afstanden fra automobilens yderskærm, stålfælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen dit køretøj har, er målene også afvigende. De ligger de et sted mellem 35 - 42. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at alufælgen kommer til at rammer skærmkanten.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i stålfælgen, så alufælgen kan påsættes rigtigt. På Aston Martin Vanquish S hedder krydsmålet 5x128. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, mens 128 fortæller hvor mange mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Sådan opdager du de rigtige dæk

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt bilen har lov til at fremføres med de påsatte fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke er mindre end den maksimale hastighed køretøjet kan køre. Din Aston Martin Vanquish S bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, er der forskel på, hvor stærkt den må køre og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der er en del variationer på info på hjuldæk, man skal tag med i beregninger, når overvejer nye eller brugte fælge til sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.