Aston Martin Vanquish 2011-2018

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
5.9iV12565Benzin5M14 x 2.05x12835 - 42
Motor Type: 5.9iVærdi
MotorV12
Hestekræfter565
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 2.0
Krydsmål5x128
ET mål mellem35 - 42
Aston Martin Vanquish 2011-2018

Krydsmål på din Aston Martin Vanquish?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste fælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i hjulet, så fælgen kan monteres korrekt. På det her køretøj er krydsmålet 5x128. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte dækket har, imens 128 angiver hvor mange mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Ved montering af brugte eller nye dæk på sin bil, bør man være opmærksom på, ikke blot at handle de første og de bedste. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan holde til, hvilken størrelse fælge man ønsker at købe, samt antallet af bolte der skal anvendes i hjulet.

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

I visse tilfælde kan man komme udfor, at hjulet på automobilen kommer til at ramme bilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at dækket er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et u-korrekt mål. målet viser, hvor langt væk fra køretøjets yderskærm, fælgen sidder. Afhængigt af den motor typen din bil har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet ligger de mellem 35 - 42. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at rammer yderskærmen.

Med henblik på at få din bil til at være så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du studere data på dækkene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt rette alufælge på din automobil.

Således opdager du de rette fælge

Der er en del variationer på info på fælge, man bør tage højde for, når overvejer nye hjul på autobilen. Med en din Aston Martin Vanquish er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt bilen må fremføres med de monteret dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på gummiet, ikke er mindre end den højeste hastighed køretøjet kan køre. Din Aston Martin Vanquish må altså ikke køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, er der forskel på, hvor stærkt den må fremføres med og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.