Aston Martin V8 Zagato 1986-1989

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
5.3iV8424Benzin51/2" - 20 UNF5x120.625 - 30
Motor Type: 5.3iVærdi
MotorV8
Hestekræfter424
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelse1/2" - 20 UNF
Krydsmål5x120.6
ET mål mellem25 - 30
Aston Martin V8 Zagato 1986-1989

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at alufælgen på køretøjet kommer til at skrabe mod bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at alufælgen ikke passer, men kan være et resulta af et forkert mål. målet beretter om, afstanden fra køretøjets skærmkant, stålfælgen er placeret. Afhængigt af hvilken type motor din Aston Martin V8 Zagato har, er ET-målene også afvigende. De er de et sted mellem 25 - 30. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at rammer yderskærmen.

Sådan opdager du de korrekte hjul

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt bilen må fremføres med de påsatte dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på dækket, ikke er mindre end den højeste hastighed automobilen kan køre. Din bil bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, er der forskel på, hvor hurtigt den må fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der er en del forskellige informationer på fælge, man skal tage højde for, når overvejer nye eller brugte dæk på sin slæde. Med en dit køretøj er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

I forbindelse med at få din Aston Martin V8 Zagato til at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger informationerne på dækkene til enhver detalje, således at du kan få monteret de rigtige stålfælge på din bil.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i hjulet, så stålfælgen kan påsættes korrekt. På denne bil hedder krydsmålet 5x120.6. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, mens 120.6 beretter om antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Ved montering af brugte dæk på sit køretøj, bør man være opmærksom på, ikke blot at handle de første og de bedste. man skal både være obs på, hvad gummiet kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man skal handle, og så antallet af bolte der skal være i fælgen.