Aston Martin V8 Virage 1988-1996

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
5.3iV8325Benzin51/2" - 20 UNF5x120.615 - 30
Motor Type: 5.3iVærdi
MotorV8
Hestekræfter325
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelse1/2" - 20 UNF
Krydsmål5x120.6
ET mål mellem15 - 30
Aston Martin V8 Virage 1988-1996

Sådan finder du de rette fælge

Der er rigtig mange forskellige info på fælge, man skal tage højde for, når overvejer brugte fælge på autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt bilen må køre med de påsatte hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på gummiet, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed automobilen må køre. Din Aston Martin V8 Virage bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den må fremføres med og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Ved montering af brugte eller nye fælge på sit køretøj, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at handle de første og bedste. Her skal man både være obs på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man vil købe, endvidere antallet af bolte der skal være i fælgen.

For at få din bil til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt rette dæk på dit køretøj.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

I visse tilfælde kan man komme udfor, at hjulet på køretøjet kommer til at ramme automobilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at alufælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et afvigende ET mål. målet viser, afstanden fra automobilens yderskærm, dækket sidder. Afhængigt af hvilken type motor din Aston Martin V8 Virage har, er målene også forskellige. De ligger de mellem 15 - 30. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at dækket kommer til at skrabe mod inderskærmen.

Hvilket krydsmål på din Aston Martin V8 Virage?

Krydsmålet fortæller, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste hjul er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i stålfælgen, så hjulet kan monteres korrekt. På denne bil hedder krydsmålet 5x120.6. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, mens 120.6 fortæller antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.