Citroen C-Zero 2010-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
EV63Diesel4M12 x 1.54x10035 - 38
Motor Type: EVVærdi
Motor
Hestekræfter63
BrændstofDiesel
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem35 - 38
Citroen C-Zero 2010-2020

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal monteringspunkter i alufælgen, så hjulet kan påsættes korrekt. På denne bil er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte alufælgen har, mens 100 angiver hvor mange mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

For at få din Citroen C-Zero til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få monteret de helt korrekte stålfælge på din bil.

På den måde finder du de korrekte alufælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt automobilen må fremføres med de påsatte fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på dækket, ikke bliver lavere end den højeste hastighed automobilen må køre. Din Citroen C-Zero bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, er der forskel på, hvor hurtigt den kan fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der er en del forskellige hjuldata, man skal tag med i beregninger, hvis man skal have nye hjul til sin slæde. Med en din Citroen C-Zero er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Det rigtige ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på køretøjet vil komme til at skrabe mod bilens yderskærm. Det er ikke Det samme som, at stålfælgen ikke passer, men kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. ET målet viser, hvor langt væk fra køretøjets yderskærm, fælgen er placeret. Afhængigt af den motor typen din Citroen C-Zero har, er målene også forskellige. De ligger de et sted mellem 35 - 38. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at dækket kommer til at rammer skærmkanten.

Når man overvejer motering af brugte hjul på sin bil, bør man være opmærksom på, ikke blot at investere i de første og bedste. Her bør man både være opmærksom på, hvad dækket kan tåle, størrelsen på de fælge man bør handle, endvidere antallet af bolte der skal placeres i hjulet.

Reperationer på en Citroen C-Zero 2010-2020

Citroen C-Zero Affjedring / støddæmpereCitroen C-Zero AirconditionCitroen C-Zero Anhængertræk
Citroen C-Zero BatteriCitroen C-Zero BilplejeCitroen C-Zero Bremser
Citroen C-Zero Dæk & hjulCitroen C-Zero DækopbevaringCitroen C-Zero Elektrisk arbejde
Citroen C-Zero FejlsøgningCitroen C-Zero Firehjulsudmåling / Sporing af bilCitroen C-Zero Fælge
Citroen C-Zero GearkasseCitroen C-Zero KoblingCitroen C-Zero Lak- og malerarbejde
Citroen C-Zero MotorCitroen C-Zero OlieskiftCitroen C-Zero Pladearbejde (buler m.m.)
Citroen C-Zero RustarbejdeCitroen C-Zero ServiceeftersynCitroen C-Zero Skadesarbejde
Citroen C-Zero Stenslag & rudeskiftCitroen C-Zero StyretøjCitroen C-Zero Syn & klargøring
Citroen C-Zero Tandrem/kædekitCitroen C-Zero UdstødningCitroen C-Zero Undervognsbehandling