Aston Martin V8 Vantage 2005-2007

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
4.3iV8375Benzin5M14 x 2.05x114.345 - 50
Motor Type: 4.3iVærdi
MotorV8
Hestekræfter375
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 2.0
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem45 - 50
Aston Martin V8 Vantage 2005-2007

Således opdager du de korrekte fælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt automobilen har lov til at køre med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed automobilen kan fremføres med. Dit køretøj må altså ikke kunne køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den kan fremføres med og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der findes rigtig mange variationer på informationer på hjuldæk, man bør tage højde for, hvis overvejer nye eller brugte fælge på autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Det rigtige ET mål er afgørende

I nogle tilfælde kan man komme udfor, at fælgen på automobilen vil komme til at påfører automobilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at alufælgen ikke passer, men kan være et resulta af et afvigende mål. ET målet beretter om, afstanden fra køretøjets yderskærm, fælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er ET-numrene også forskellige. De ligger de et sted mellem 45 - 50. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at alufælgen kommer til at berører skærmen.

Når man overvejer motering af brugte hjul på sin slæde, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at investere i de første man finder. man skal både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man ønsker at investere i, endvidere antallet af bolte der skal anvendes i hjulet.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i dækket, så fælgen kan monteres korrekt. På Aston Martin V8 Vantage et krydsmål på 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte fælgen har, mens 114.3 fortæller hvor mange mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

For at få din Aston Martin V8 Vantage til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt rette stålfælge på din bil.