Chrysler Voyager 1996-2000

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Chrysler Voyager 1996-2000

Det korrekte ET mål er vigtigt

I nogle tilfælde kan man komme udfor, at fælgen på køretøjet kommer til at påfører automobilens skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et forkert mål. ET målet beretter om, afstanden fra automobilens skærmkant, dækket er placeret. Afhængigt af hvilken motoren din Chrysler Voyager har, er ET-målene også afvigende. De ligger de mellem 40 - 40. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at skrabe mod inderskærmen.

Sådan finder du de korrekte stålfælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt bilen må køre med de monteret dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke bliver lavere end den højeste hastighed køretøjet må køre. Din bil bør altså ikke kunne køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Chrysler Voyager har, er der forskel på, hvor hurtigt den kan fremføres med og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der er mange variationer på data på fælge, man bør tage højde for, hvis overvejer nye eller brugte dæk på sin slæde. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Ved montering af brugte eller nye fælge på autobilen, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at købe de første og de bedste. Her skal man både være opmærksom på, hvad gummiet kan udfordres til, størrelsen på de fælge man vil handle, endvidere antallet af bolte der skal placeres i fælgen.

I forbindelse med at få din Chrysler Voyager til at være så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher informationerne på hjulene til enhver detalje, således at du kan få sat de rigtige dæk på din automobil.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal huller i hjulet, så hjulet kan påsættes rigtigt. På Chrysler Voyager et krydsmål på 5x127. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, mens 127 beretter om hvor mange mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Reperationer på en Chrysler Voyager 1996-2000

Chrysler Voyager Affjedring / støddæmpereChrysler Voyager AirconditionChrysler Voyager Anhængertræk
Chrysler Voyager BatteriChrysler Voyager BilplejeChrysler Voyager Bremser
Chrysler Voyager Dæk & hjulChrysler Voyager DækopbevaringChrysler Voyager Elektrisk arbejde
Chrysler Voyager FejlsøgningChrysler Voyager Firehjulsudmåling / Sporing af bilChrysler Voyager Fælge
Chrysler Voyager GearkasseChrysler Voyager KoblingChrysler Voyager Lak- og malerarbejde
Chrysler Voyager MotorChrysler Voyager OlieskiftChrysler Voyager Pladearbejde (buler m.m.)
Chrysler Voyager RustarbejdeChrysler Voyager ServiceeftersynChrysler Voyager Skadesarbejde
Chrysler Voyager Stenslag & rudeskiftChrysler Voyager StyretøjChrysler Voyager Syn & klargøring
Chrysler Voyager Tandrem/kædekitChrysler Voyager UdstødningChrysler Voyager Undervognsbehandling