Chrysler Voyager 2008-2016

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.8CRDiI4164Diesel5M12 x 1.55x12740 - 40
Motor Type: 2.8CRDiVærdi
MotorI4
Hestekræfter164
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x127
ET mål mellem40 - 40
Chrysler Voyager 2008-2016

Hvilket krydsmål på din Chrysler Voyager?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i dækket, så hjulet kan påsættes rigtigt. På denne bil et krydsmål på 5x127. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte dækket har, mens 127 beretter om antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på køretøjet kommer til at skrabe mod bilens yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen ikke passer, men kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. målet viser, afstanden fra køretøjets skærmkant, stålfælgen sidder. Afhængigt af den motoren din Chrysler Voyager har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet ligger de et sted mellem 40 - 40. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at alufælgen kommer til at skrabe mod yderskærmen.

Ved montering af nye hjul på sit køretøj, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at handle de første man finder. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, hvilken størrelse fælge man vil handle, samt hvor mange bolte der skal være i fælgen.

Sådan opdager du de rigtige dæk

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt automobilen må fremføres med de monteret dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed bilen må køre. Din bil må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor stærkt den må køre og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der findes en del forskellige hjuldata, man alle bør tag med i beregninger, hvis overvejer brugte alufælge til sin bil. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

I forbindelse med at få din Chrysler Voyager til både at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere informationerne på dækkene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt korrekte hjul på din automobil.

Reperationer på en Chrysler Voyager 2008-2016

Chrysler Voyager Affjedring / støddæmpereChrysler Voyager AirconditionChrysler Voyager Anhængertræk
Chrysler Voyager BatteriChrysler Voyager BilplejeChrysler Voyager Bremser
Chrysler Voyager Dæk & hjulChrysler Voyager DækopbevaringChrysler Voyager Elektrisk arbejde
Chrysler Voyager FejlsøgningChrysler Voyager Firehjulsudmåling / Sporing af bilChrysler Voyager Fælge
Chrysler Voyager GearkasseChrysler Voyager KoblingChrysler Voyager Lak- og malerarbejde
Chrysler Voyager MotorChrysler Voyager OlieskiftChrysler Voyager Pladearbejde (buler m.m.)
Chrysler Voyager RustarbejdeChrysler Voyager ServiceeftersynChrysler Voyager Skadesarbejde
Chrysler Voyager Stenslag & rudeskiftChrysler Voyager StyretøjChrysler Voyager Syn & klargøring
Chrysler Voyager Tandrem/kædekitChrysler Voyager UdstødningChrysler Voyager Undervognsbehandling