Aston Martin V8 1996-2000

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
5.3iV8325Benzin51/2" - 20 UNF5x120.615 - 30
Motor Type: 5.3iVærdi
MotorV8
Hestekræfter325
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelse1/2" - 20 UNF
Krydsmål5x120.6
ET mål mellem15 - 30
Aston Martin V8 1996-2000

Ved montering af brugte eller nye hjul på autobilen, skal man være opmærksom på, ikke kun at handle de første og de bedste. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan holde til, hvor store fælge man ønsker at købe, og så hvor mange bolte der skal placeres i fælgen.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal monteringspunkter i fælgen, så hjulet kan monteres korrekt. På den her bil er krydsmålet 5x120.6. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte fælgen har, imens 120.6 fortæller antallet af mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.

På den måde finder du de korrekte hjul

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet må køre med de monteret dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke er mindre end den højeste hastighed køretøjet kan køre. Dit køretøj må altså ikke køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Aston Martin V8 har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Der er en del forskellige data på hjuldæk, man skal tage højde for, hvis man skal have brugte fælge på sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Det korrekte ET mål er afgørende

I nogle tilfælde kan man opleve, at dækket på bilen vil komme til at skrabe mod automobilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et afvigende ET mål. målet beretter om, afstanden fra køretøjets yderskærm, stålfælgen er placeret. Afhængigt af hvilken type motor din Aston Martin V8 har, er ET-målene også afvigende. Helt overordnet ligger de et sted mellem 15 - 30. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at rammer skærmen.

For at få din bil til at være så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du studere data på hjulene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt rette stålfælge på din automobil.