Aston Martin V12 Zagato 2011-2012

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
5.9iV12510Benzin5M14 x 2.05x114.345 - 51
Motor Type: 5.9iVærdi
MotorV12
Hestekræfter510
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 2.0
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem45 - 51
Aston Martin V12 Zagato 2011-2012

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På mange fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i fælgen, så fælgen kan påsættes korrekt. På Aston Martin V12 Zagato et krydsmål på 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 114.3 beretter om antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Ved montering af brugte eller nye fælge på sin slæde, skal man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at handle de første man finder. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan tåle, hvilken størrelse fælge man vil købe, endvidere antallet af bolte der skal være i fælgen.

Det korrekte ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at fælgen på automobilen vil komme til at skrabe mod bilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at hjulet ikke passer, det kan være et resulta af et forkert ET mål. ET målet viser, afstanden fra bilens skærmkant, alufælgen er placeret. Afhængigt af den motoren dit køretøj har, er ET-målene også afvigende. De er de et sted mellem 45 - 51. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at alufælgen kommer til at berører yderkanten.

Sådan finder du de rigtige dæk

Der findes mange variationer på hjuldata, man skal tage højde for, hvis overvejer brugte hjul til sit køretøj. Med en din Aston Martin V12 Zagato er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt automobilen må fremføres med de påsatte dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på gummiet, ikke er lavere end den højeste hastighed bilen må fremføres med. Din Aston Martin V12 Zagato må altså ikke køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Aston Martin V12 Zagato har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den kan køre og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

I forbindelse med at få din Aston Martin V12 Zagato til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere informationerne på hjulene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt rigtige fælge på din slæde.