Aston Martin V12 Vanquish 2001-2005

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
5.9iV12453Benzin5M12 x 1.55x10840 - 45
Motor Type: 5.9iVærdi
MotorV12
Hestekræfter453
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x108
ET mål mellem40 - 45
Aston Martin V12 Vanquish 2001-2005

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på bilen kommer til at påfører køretøjets skærm kant. Det er ikke Det samme som, at alufælgen er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et forkert ET mål. målet indikerer, hvor langt væk fra bilens skærmkant, alufælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er ET-målene også afvigende. De er de mellem 40 - 45. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at stålfælgen kommer til at rammer inderskærmen.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste hjul er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal huller i fælgen, så stålfælgen kan påsættes korrekt. På den her bil et krydsmål på 5x108. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, mens 108 angiver antallet af mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

På den måde opdager du de korrekte alufælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt køretøjet må fremføres med de monteret dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på gummiet, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed bilen kan fremføres med. Dit køretøj må altså ikke køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Der er rigtig mange variationer på hjuldata, man skal tag med i beregninger, når overvejer brugte fælge på autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Når man overvejer motering af brugte hjul på autobilen, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at handle de første og bedste. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan udfordres til, hvor store fælge man bør handle, samt hvor mange bolte der skal være i fælgen.

I forbindelse med at få din bil til at være så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de rigtige dæk på din bil.