Aston Martin Rapide 2010-2013

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
6.0V12469Benzin5M14 x 2.05x12840 - 42
Motor Type: 6.0Værdi
MotorV12
Hestekræfter469
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 2.0
Krydsmål5x128
ET mål mellem40 - 42
Aston Martin Rapide 2010-2013

Med henblik på at få din Aston Martin Rapide til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger data på dækkene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt korrekte stålfælge på din automobil.

På den måde finder du de rigtige alufælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt automobilen har lov til at fremføres med de påsatte dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på dækket, ikke er mindre end den maksimale hastighed automobilen kan køre. Din Aston Martin Rapide må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der er mange variationer på informationer på hjuldæk, man alle bør tage højde for, når overvejer nye eller brugte stålfælge på autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Det korrekte ET mål er afgørende

I nogle tilfælde kan man opleve, at hjulet på automobilen kommer til at ramme bilens yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at stålfælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et u-korrekt mål. målet viser, hvor langt væk fra bilens skærmkant, alufælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din Aston Martin Rapide har, er ET-målene også afvigende. Helt overordnet ligger de mellem 40 - 42. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at skrabe mod yderskærmen.

Krydsmål på din Aston Martin Rapide?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i dækket, så hjulet kan monteres rigtigt. På det her køretøj et krydsmål på 5x128. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, mens 128 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Når man skal montere brugte hjul på sin bil, bør man være opmærksom på, ikke blot at handle de første og de bedste. Her bør man både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, hvor store fælge man bør investere i, endvidere hvor mange bolte der skal være i hjulet.