Aston Martin One-77 2009-2012

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
7.3iV12750Benzin5M14 x 2.05x12840 - 44
Motor Type: 7.3iVærdi
MotorV12
Hestekræfter750
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 2.0
Krydsmål5x128
ET mål mellem40 - 44
Aston Martin One-77 2009-2012

Krydsmål på din Aston Martin One-77?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i hjulet, så stålfælgen kan monteres rigtigt. På dette køretøj er krydsmålet 5x128. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 128 beretter om antallet af mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Det rigtige ET mål er afgørende

I visse tilfælde kan man komme udfor, at dækket på køretøjet kommer til at skrabe mod bilens skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et afvigende mål. ET målet beretter om, afstanden fra automobilens yderskærm, fælgen sidder. Afhængigt af hvilken type motor dit køretøj har, er ET-målene også forskellige. De er de et sted mellem 40 - 44. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at berører yderskærmen.

For at få dit køretøj til at være så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher data på dækkene til punkt og prikke, så du kan få monteret de helt korrekte alufælge på din slæde.

Ved montering af brugte dæk på sit køretøj, bør man være obs på, ikke blot at investere i de første og de bedste. Her skal man både være obs på, hvad gummiet kan holde til, størrelsen på de fælge man vil investere i, og så antallet af bolte der skal anvendes i fælgen.

På den måde opdager du de rette stålfælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt bilen har lov til at køre med de påsatte fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på dækket, ikke er mindre end den maksimale hastighed bilen må køre. Din Aston Martin One-77 må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Aston Martin One-77 har, er der afvigelser på, hvor stærkt den kan køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der er mange forskellige informationer på hjuldæk, man alle bør tage højde for, når man skal have brugte fælge til sin bil. Med en dit køretøj er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.