Hjuldata på Lincoln

læser om stålfælge beretter de om en hastighedsgodkendelse. Det er den størst godkendte fart med det givne hjul. der er det altså ikke hjuldata fra Lincoln som er vigtigt, men stålfælge fabrikantens stemple.

Hjuldata er en optegnelse omkring biler og modeller, der fortæller ejeren om hvilke hjul de bør købe til familiens køretøj. Når dækkene på bilen drejer rundt, så er der slid omkring hjulene der har kontakt med vejen. Desto tykkere fælge jo større modstand .

Lincoln er en kendt bilmærk, som mange personer gennem tiden har været meget glad for. Ligesom nogle andre automobiler, så er der 4 dæk på, og derfor skal der benyttes hjuldata på Lincoln.

Farten kan i speedometeret kan afvige fra bilens præcise hastighed, hvis der omkring køretøjet monteres fælge med en anden diameter end den som er oplyst i specifikationerne. Det er altså ret vigtigt at anvende en stålfælgestørrelse der er accpeteret til køretøjet.

Et belastningsindeks bør fortælle både bilens ejer og dækcenter om hvor meget bilens fælge må belastes. Når der snakkes omkring belastning er det vægten, og derfor er der tale om hvor meget bilen vejer, og hvor meget man kan putte i bilen.

Hvis der er stor modstand, så er der også mere for brug af benzin. Det er altså ikke kun viden om hvordan dækkene monteres på autoen, men er i lige så stor stil et udtry for andre dimensioner.