Hjuldata på Isuzu

Isuzu er et godt bilmærke, som mange mennesker over mange år har været oprigtig glad for. Ligesom alle andre køretøjer, så er der 4 hjul på, og af den grund skal der arbejdes med hjuldata på Isuzu.

Hastigheden kan i speedometeret kan vøre anderledes fra bilens præcise fart, hvis der på bilen sættes fælge med en anden størrelse end den som er skrevet i på dækket. Det er altså ret vigtigt at montere en dækstørrelse der er godkendt til bilen.

I forbindelse med dæk beretter man om en tophastighed. Det er den højst godkendte hastighed med de givne stålfælge. der er det altså ikke hjuldata udstrukket fra Isuzu som er afgørende, men fælge producentens mærkning.

Når der er stor kontakt, så er der også højere for brug af benzin. Hjuldata er derfor ikke kun information om hvordan stålfælgene spændes på autoen, men er i lige så stor stil et udtry for mulige dimensioner.

Et belastningsindeks bør fortælle både bilens ejer og dæk monteren om hvor meget køretøjets hjul må prøves. Når der snakkes om belastning er det vægten, og derfor er der tale om køretøjets total vægt, endvidere hvor meget man kan putte i bilen.

Hjuldata er en liste over mærker og modeller, der uddanner kunden om hvilke fælge de burde investere i til familiens køretøj. Når stålfælgene på køretøjet roterer, så er der slid fra dækkene som har kontakt med underlaget. Jo tykkere dæk jo større modstand .