Hjuldata på Hummer

ModelÅrgangKrydsmålCenterhulET målBolt
Hummer - H22002-20098x165.11170 - 18M14 x 1.5
ModelÅrgang
Hummer - H22002-2009

Farten kan i hastighedsindikeringen kan afvige fra køretøjets faktisk hastighed, hvis der omkring bilen monteres alufælge med en anden diameter end den korrekte i på hjulet. Det er altså ekstremt vigtigt at der anvendes en dækstørrelse som er accpeteret til automobilen.

Et belastningsindeks skal fortælle både bilejer og mekanikkeren om hvor meget køretøjets stålfælge kan prøves. Når der tales om belastning er det vægten, og derfor er der tale om hvor meget bilen vejer, samt hvor meget man kan putte i køretøjet.

Når vi snakker om alufælge snakker vi om en tophastighed. Det er den størst accepteret hastighed med de givne stålfælge. Her er det altså ikke hjuldata udstrukket fra Hummer som er vigtigt, men stålfælge fabrikantens udsagn.

Hjuldata er en optegnelse omkring mærker og modeller, som oplyser ejeren om hvilke hjul de kan købe til kundens køretøj. Når fælgene på køretøjet roterer, så er der slid fra dækkene som har kontakt med asfalten. Desto tykkere fælge jo større modstand Læs mere her.

Hvis der er stor kontakt, så stiger for brug af benzin. Det er derfor ikke kun data om hvordan hjulene monteres på køretøjet, men er også et udtry for flere størrelser.

Hummer er et godt bilmærke, som flere personer igennem mange år har været oprigtig lykkelige for. Ligesom alle andre køretøjer, så er der 4 fælge på, og netop derfor bør der arbejdes med hjuldata omkring Hummer.