Hjuldata på Dodge

Dodge er en kendt bilmærk, der er flere personer over lang tid har været meget tilfredse for. Ligesom flere andre automobiler, så er der 4 dæk på, og derfor skal der arbejdes med hjuldata på Dodge.

Hastigheden kan i speedometeret kan være afvigende fra køretøjets nøjagtige hastighed, hvis der omkring autoen sættes stålfælge med en anden diameter end den som er oplyst i på dækket. Det er altså ekstremt vigtigt at der anvendes en stålfælgestørrelse som er accpeteret til bilen.

I forbindelse med dæk snakker vi om en tophastighed. Det er den højst godkendte fart med det givne dæk. der er det altså ikke hjuldata fra Dodge der er afgørende, men alufælge producentens mening.

Et belastningsindeks skal oplyse både bilens ejer og mekanikkeren om hvor meget bilens alufælge kan trykkes på. Når der tales omkring belastning er det antal kg, og derfor er der snak om bilens total vægt, samt hvor meget man kan læsse i bilen.

Hvis der er stor kontakt, så stiger for brug af benzin. Hjuldata er altså ikke kun information om hvordan hjulene spændes på bilen, men er også udtryk for andre dimensioner.

Hjuldata er en optegnelse omkring mærker og modeller, der oplyser slutbrugeren om hvilke fælge de skal købe til familiens køretøj. Når alufælgene på køretøjet drejer rundt, så er der modstand fra dækkene som har kontakt med vejbanen. Jo bredere alufælge jo større modstand. Du kan finde mere hjuldata hos os.