Hjuldata på Cadillac

Hvis der er stor kontakt, så er der også mere for brug af benzin. Det er derfor ikke kun info om hvordan alufælgene monteres på autoen, men er i lige så stor grad indhold af andre mål.

Et belastningsindeks skal oplyse både bilejer og dæk monteren om hvor meget automobilens alufælge må prøves. Når der tales om belastning er det vægten, og derfor er der tale om hvor meget automobilen vejer, endvidere hvor meget man kan læsse i bilen.

læser om hjul beretter i om en hastighedsgodkendelse. Det er den størst godkendte fart med de givne stålfælge. Her er det altså ikke hjuldata fra Cadillac der er afgørende, men stålfælge producentens mening.

Hjuldata er en liste omkring mærker og modeller, som oplyser ejeren om hvilke alufælge de skal investere i til familiens biler. Når fælgene på bilen roterer, så er der slid fra dækkene der møder asfalten. Jo tykkere dæk jo større modstand .

Farten kan i hastighedsindikeringen kan vøre anderledes fra automobilens faktiske fart, hvis der på køretøjet sættes alufælge med en anden diameter end den korrekte i på dækket. Det er altså ret vigtigt at bruge en stålfælgestørrelse der er accpeteret til køretøjet.

Cadillac er et kendt produkt, der er flere mennesker gennem flere år har været meget glad for. Ligesom nogle andre biler, så er der 4 fælge på, og netop derfor bør der benyttes hjuldata omkring Cadillac.