Hjuldata på Pontiac

Et belastningsindeks skal berette både bilens ejer og værksted om hvor meget bilens hjul kan belastes. Når der snakkes om belastning er det antal kg, og derfor er der tale om bilens vægt, endvidere hvor meget man kan læsse i automobilen.

Hvis der er meget modstand, så stiger benzinforbrug. Hjuldata er altså ikke kun data om hvordan alufælgene monteres på bilen, men er også indhold af andre mål.

Pontiac er en kendt bilmærk, som flere mennesker gennem tiden har været oprigtig lykkelige for. Ligesom flere andre biler, så er der 4 hjul på, og af den grund bør der bruges hjuldata ved Pontiac.

Hjuldata er en oversigt omkring bilmærker og modeller, der oplyser slutbrugeren om hvilke stålfælge de bør købe til familiens bil. Når dækkene på køretøjet roterer, så er der modstand omkring dækkene som rammer underlaget. Desto tykkere hjul desto mere modstand .

læser om hjul taler de om en tophastighed. Det er den højst godkendte hastighed med det givne dæk. Her er det ikke hjuldata afkommet fra Pontiac som er vigtigt, men fælge producentens markering.

Hastigheden kan i fartsignalet kan være afvigende fra bilens faktisk fart, hvis der på bilen monteres alufælge med en anden størrelse end den korrekte i specifikationerne. Det er altså meget vigtigt at bruge en alufælgestørrelse som er godkendt til automobilen.