Hjuldata på Mercury

Mercury er et godt bilmærke, som mange mennesker over mange år har været rigtig tilfredse for. Ligesom flere andre biler, så er der 4 fælge på, og netop derfor må der benyttes hjuldata omkring Mercury.

Når der er stor kontakt, så er der også højere benzinforbrug. Det er altså ikke kun info om hvordan hjulene sættes fast på autoen, men er i lige så stor stil indhold af mulige størrelser.

I forbindelse med alufælge beretter man om en hastighedsgodkendelse. Det er den størst godkendte fart med det givne hjul. der er det ikke hjuldata udstrukket fra Mercury der er vigtigt, men alufælge producentens mærkning.

Hjuldata er en liste omkring biler og modeller, som uddanner ejeren om hvilke fælge de skal købe til kundens bil. Når fælgene på køretøjet drejer rundt, så er der modstand omkring dækkene der møder underlaget. Desto bredere hjul jo mere modstand .

Et belastningsindeks bør berette både bilejer og dæk monteren om hvor meget køretøjets hjul kan trykkes på. Når der tales om belastning er det antal tons, og derfor er der underettet om bilens total vægt, og hvor meget man kan læsse i køretøjet.

Farten kan i speedometeret kan vøre anderledes fra bilens faktiske fart, hvis der på køretøjet sættes fælge med en anden dimension end den som er oplyst i specifikationerne. Det er derfor meget vigtigt at montere en alufælgestørrelse der er godkendt til automobilen.